Pen Wilbertoord

Februariactie

Februari = maand van het gebit

Tot 5 controles gratis in de maand februari

Voorkomen is beter dan genezen, dit geldt ook voor het gebit van het paard. Gebitsproblemen kunnen in een vroeg stadium ontdekt en behandeld worden om serieuze problemen te voorkomen. Maakt uw paard proppen? Blijft uw paard moeilijk op gewicht? Is het paard lastig in de mond tijdens het rijden? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Ook voor de jaarlijkse gebitscontrole kunt u bij ons terecht.

Onze erkende paardenartsen Jan Pen, Manon Peeters en Lisa Jochoms helpen u graag. We beschikken over diverse apparatuur om uw paard zo goed mogelijk te helpen: van handmatig raspen tot elektrisch vijlen. Diastema’s (= ruimtes tussen de kiezen) worden uitgespoeld met een hydrojet en we vullen diastema’s weer vakkundig op. Eenvoudige extracties en het verwijderen van wolfskiezen is uiteraard ook mogelijk. Om uw paard beter te behandelen, is in sommige gevallen aangepaste sedatie nodig. Heeft uw paard complexere problemen, zoals EOTRH? Zijn tandextracties en/of dentale röntgen noodzakelijk? Dan behandelen we uw paard graag bij ons op de praktijk.

Tijdens de maand februari 2022 zijn gebitscontroles tot en met 5 paarden gratis op 1 adres! U betaalt enkel de visitekosten. Heeft u meer dan 5 paarden voor gebitscontrole? Dan betaalt u vanaf het 6e paard slechts 10 euro per gebitscontrole. Behandelingen zijn niet inbegrepen.

Voor vragen en/of het maken van een afspraak zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00-17.00 op het nummer:
+31 (0)485-346 892.